Catering – Voor iedere gelegenheid

Eijsvogels Catering heeft voor iedere situatie en gelegenheid de gepaste culinaire invulling. Bekijk onze catering typen via de onderstaande links. Liever een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op en we lopen de opties graag met u door.

Bedrijfsfeest Catering

Bedrijfsfeesten & evenementen

Meer informatie

Bruiloft Catering

Uw huwelijk en trouwfeest

Meer informatie

Catering voor ieder moment en elk event!

Eijsvogels Catering biedt u een rijk en breed assortiment aan opties en concepten. U heeft zowel de mogelijkheid om volledig zelf een uitgebreid buffet samen te stellen, of u laat u verassen en dan zetten wij met plezier een gepast concept voor u in elkaar! Of het nu gaan om catering voor uw verjaardag, jubileum, communie of gewoon zomaar een feestje, we hebben het allemaal al meegemaakt en helpen u graag om uw moment onvergetelijk te maken.

Ook voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten

Als cateraar, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van eten & drinken voor bedrijfsevenementen. Hierbij zijn we in staat om op kleine maar zeker ook grote tot zeer grote bedrijfsevenementen (2000+ gasten) en feesten te cateren. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks te kort zullen komen als het gaat om eten & drinken! Neem contact met ons op en we vertellen u graag over onze business cases en kunnen u vertellen over onze werkwijze en aanpak op het gebied van grootschaligere voedingsconcepten.

Combineren met Feesttenten/accomodatie

Naast het leveren van onze dienstverlening als cateraar, kan Eijsvogels ook facaliteren in het leveren van een feesstent voor uw feest of evenement. Dit kan gecombineerd worden met onze culinaire dienstverling en hierdoor kunnen wij u een voordelig totaalpakket bieden. Bekijk ook onze Feestenten.

Neem contact op met Eijsvogels Catering

Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent onze catering dienstverlening.

Waar ben ik? Home > Cateraar opties | Cateringconcepten