Evenement organisatie

Een evenement organiseren is complex en er komen vaak veel zaken bij kijken waaronder natuurlijk catering een accommodatie of feesttent maar natuurlijk ook personeel en alle processen eromheen. Wij ervaren dit vaak en bieden om deze reden naast onze catering en tenten ook event organisatie en ondersteuning aan als een dienst.

Wij kennen alle processen omtrent de organisatie als geen ander, en helpen u daarom graag om van van de organisatie van een event een leuke ervaring te maken. Zodat niet alleen uw gasten zich vermaken, maar uzelf ook zonder zorgen vooruit kan kijken naar uw evenement!

Alle arrangementen kunnen op locatie geleverd worden. Eijsvogels Catering regelt de transport en alle voorbereidingen omtrent de catering voor uw feest of evenement.

Offerte opvragen Contact opnemen

Ook sprekers & entertainment 

Naast alles omtrent eten, drinken een accodomodatie en de organisatie eromheen, kunnen we ook ondersteunen bij het inzetten van sprekers en entertainment op uw evenement of feest. Eijsvogels heeft een brede kring van partners en relaties waaronder bands, muzikanten, sprekers (zakelijk en informeel) die uw evenement net iets completer maken.

Neem contact op met Eijsvogels Catering

Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen!

Waar ben ik: Evenement organisatie > Event organisatie voor het totale plaatje