Catering > Bruiloft Catering

Bruiloft Catering – Catering voor uw huwelijksfeest!

Op zoek naar hulp voor de catering van uw bruiloft, dan staan wij voor u klaar! Eijsvogels Catering heeft een ruime ervaring in het faciliteren in het van catering voor bruiloften en huwelijken van alle soorten, traditioneel of modern. U heeft ten alle tijde keuze uit een ruim assortiment aan bruiloft catering opties. Denk, onder andere, aan een zelf samengesteld seizoensbuffet, een uitgebreid barbecue buffet, maar zeker ook eenvoudigere opties.

Catering Assortiment uw trouwfeest

Voor huwelijken zijn er diverse standaard arrangementen beschikbaar, maar uiteraard zijn deze ook nog vrijblijvend aan te passen naar uw persoonlijke wens. Daarnaast denken we als cateraars graag mee over mogelijkheden voor een volledig zelf samengesteld feestmaal, we komen graag eens langs om dit te bespreken.

Hieronder leest u over een aantal van onze veelvoorkomende concepten:

Warm buffet bedrijfsfeest catering

Een warm buffet voor uw trouwfeest

Een zelf samengesteld warm buffet, met gerechten naar keuze. Daarnaast kunt ook kiezen uit veel voorkomende thema’s voor een warm buffet zoals: Een feestelijk seizoensgerechten buffet, Helemaal Hollandse met stamppot, Chinees buffet, maar ook Indonesische reistafels.

Koud buffet bedrijfsfeest catering

Koude buffetten met een ruime keuze uit groente, fruit en vleeswaren. Onze koude buffetten zorgen gegarandeerd voor meer kleur op uw huwelijk en trouwfeestje

Een barbecue assortiment is een van onze specialiteiten! Ter plekke bereiden we de lekkerste barbecue vleesgerechten voor u als bruidspaar en uw gasten! De keuze aan gerechten is aan u uiteraard.

Bij Eijsvogels Catering kunt u kiezen uit een assortiment aan heerlijk belegde broodjes. Denk aan broodjes kip cajun, pulled-pork en nog veel meer. Vraag naar onze volledige lijst aan keuzes voor uw trouwfeest.

Eijsvogels Catering werkt voor friet en snack catering samen met Friet enzo voor bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen. Friet enzo werkt enkel met moderne en veilige apperatuur en werkt onder dezelfde principes als Eijsvogels Catering.

Offerte opvragen Contact opnemen

Alle arrangementen kunnen op locatie geleverd worden. Eijsvogels Catering regelt de transport en alle voorbereidingen omtrent de catering voor uw feest of evenement.

Catering voor bedrijfsevenement combineren

Bedrijfsfeest catering is welliswaar een specialiteit, maar we helpen ook graag bij de verdere organisatie. Zo kunt is het ook mogelijk om bij ons feesttenten en aankleding te huren en zijn we ook in te huren als eventorganisatie om alle aspecten omtrent catering en accomodatie uit handen te nemen. Lees meer over ons totaalconcept hieronder.

Neem contact op met Eijsvogels Catering

Maak van uw bruiloft een waar trouwfeest met ons!

Waar ben ik: Catering > Bruiloft catering | Huwelijk | Trouwfeest

Waarom Eijsvogels Catering

  • Altijd klantvriendelijk
  • Een breed en divers aanbod
  • Denkt mee, organiseert en ontzorgt
  • Gespecialiseerd in bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen

Vraag een offerte op

bedrijfsfeest catering evenement
Vraag offerte op

Zoek op de website