Catering > Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest Catering

Op zoek naar een cateraar voor jou bedrijfsfeest of evenement, dan helpen wij je graag! Eijsvogels Catering is gespecialiseerd in het leveren van catering voor bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen zoals open dagen, personeelsfeesten en jubileums. Je kan kiezen uit een ruim assortiment aan catering opties. Denk, onder andere, aan een zelf samengesteld seizoensbuffet, een uitgebreid barbecue buffet, maar ook eenvoudigere keuzes zoals een assortiment aan  luxe broodjes en snacks.

Catering Assortiment voor bedrijven

Voor bedrijfsfeesten en evenementen zijn er diverse standaard arrangementen beschikbaar, maar uiteraard zijn deze ook nog vrijblijvend aan te passen naar wens en als cateraars denken we ook graag mee over mogelijkheden voor een volledig zelf samengesteld cateringconcept voor uw bedrijfsevenement! Hieronder leest u over een aantal van onze veelvoorkomende concepten:

Warm buffet bedrijfsfeest catering

Warm buffetten voor bedrijfsfeesten

Een zelf samengesteld warm buffet, met gerechten naar keuze. Daarnaast kunt ook kiezen uit veel voorkomende thema’s voor een warm buffet zoals: Een seizoensgerechten buffet, Helemaal Hollandse met stamppot, Chinees buffet, maar ook Indonesische reistafels. 

Koud buffet bedrijfsfeest catering

Koude buffetten met een ruime keuze uit groente, fruit en vleeswaren. Onze koude buffetten zorgen gegarandeerd voor meer kleur op de eettafels van uw bedrijfsfeest of evenement.

Een barbecue assortiment is een van onze specialiteiten! Ter plekke bereiden we de lekkerste barbecue vleesgerechten voor uw gasten. U kunt zelf de vleeswaren uitkiezen voor de barbecue en adviseren u hier graag in.

Bij Eijsvogels Catering is het ook mogelijk om de kiezen voor een assortiment aan heerlijk belegde broodjes. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork en nog veel meer. Vraag naar onze volledige lijst aan keuzes voor uw bedrijfsevenement.

Eijsvogels Catering werkt voor friet en snack catering samen met Friet enzo voor bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen. Friet enzo werkt enkel met moderne en veilige apperatuur en werkt onder dezelfde principes als Eijsvogels Catering.

Offerte opvragen Contact opnemen

Alle arrangementen kunnen op locatie geleverd worden. Eijsvogels Catering regelt de transport en alle voorbereidingen omtrent de catering voor uw feest of evenement.

Catering voor bedrijfsevenement combineren

Bedrijfsfeest catering is welliswaar een specialiteit, maar we helpen ook graag bij de verdere organisatie. Zo kunt is het ook mogelijk om bij ons feesttenten en aankleding te huren en zijn we ook in te huren als eventorganisatie om alle aspecten omtrent catering en accomodatie uit handen te nemen. Lees meer over ons totaalconcept hieronder.

Neem contact op met Eijsvogels Catering

Ontvang de volledige optielijst of bespreek mogelijkheden

Waar ben ik: Catering > Bedrijfsfeest catering & bedrijfsevenement catering

Waarom Eijsvogels Catering

  • Altijd klantvriendelijk
  • Een breed en divers aanbod
  • Denkt mee, organiseert en ontzorgt
  • Gespecialiseerd in bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen

Vraag een offerte op

bedrijfsfeest catering evenement
Vraag offerte op

Zoek op de website