Over ons > Eijsvogels Catering

Over Eijsvogels Catering 

Eijsvogels Catering is ontstaan uit een samenwerking tussen cateraars, tentenverhuur specialisten en event organisatoren. Een perfecte mix waardoor wij een totaalpakket kunnen faciliteren en u kunnen ontzorgen op gebied van zowel catering en feesttenten, als de volledige organisatie eromheen.

Daarnaast kan Eijsvogels Catering ook voorzien in de inrichting en aankleding van accomodaties en feesttenten. Denk aan tafels, stoelen, krukken, maar ook sfeervolle versieringen.

Onze werkwijze 

De kracht van Eijsvogels Catering zit in haar werkwijze. Wij werken samen met de klant en partners om zo goed en volledig mogelijk te voorzien in de wensen van de klant. Door ervaring kunnen we adviseren om processen voor u te vereenvoudigen, maar zullen ook zeker suggesties doen om uw feest of evenement nog net een stukje specialer te maken.

We zetten maar al te graag dat extra stapje om van uw feest een onvergetelijk moment te maken. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons of nodig ons eens uit! We denken graag met u mee!

Contact opnemen Offerte opvragen

Neem contact op met Eijsvogels Catering

Meer weten over ons? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Waar ben ik: Home > Eijsvogels Catering | Het totale plaatje